diumenge, 2 d’agost del 2009

MANDALAY

Ara fa tres dies que estem a Mandalay, una ciutat plena de gent treballant, de cotxes, motos i bicis amunt i avall. El més interessant d’aquesta ciutat son les 4 ciutats antigues que hi ha als voltants, i això es el que hem visitat aquest dies.


Mandalay en plena vida comencial





Amarapura



Mingun


A part de visitar temples antics, remuntar el riu amb barca i passejar per damunt del pont de teca més llarg del món, aquesta tarda hem assistit al Nat Pwe, una festa multitudinària on acudeixen milers de birmans de la zona per divertir-se. La festa esta dedicada als esperits i la gent balla i canta i beu i fuma molt per no fer-los enfadar. A la practica es una Feria de Abril asiàtica plena de casetes, paradetes, música i uns tablaos on un travesti begut i fumat balla i reparteix diners tirant-los enlaire. Tot un espectacle!
En un dels restaurants on hem parat a dinar, unes noies han pintat na Maria Antònia amb Tanaka, una pasta feta a partir de la pols de la fusta d'un arbre i aigua i que serveix tan de maquillatge com de protecció solar.

Dema agafem un taxi compartit i anem a unes 7 hores de camí cap al nord a Hsipaw, un poblet al nord-est de Mandalay a mig camí de la frontera amb la Xina. Ja contarem.

1 comentari:

  1. hi,
    Perdonau q no pensi a legir el diari...Però com q ens comunicam pel mail...Ahir vaig caure q feia més d'una setmana q no llegia res.
    Veig q en arribar haureu d'agafar vacances de les vacances, però com q tendreu temps!!
    Besades,
    Malén

    ResponElimina