dijous, 16 de juliol del 2009

RELAX TOTAL

Després de respirar els aires del nord del país hem agafat un avió directe cap al sud. Hem passat una nit a Phuket Town. No va ser gaire cosa i a mes era diumenge i tot estava tancat i desert. El millor va ser trobar una paradeta prop d'un mercat on feien un menjar de nom impronunciable però bonííísssim!!!


Després de Phuket hem acabat passant tres dies a una illeta del golf de Tailandia anomenada Koh Tao, l'illa tortuga. Bon nom a jutjar pel ritme que s'hi respira.

Abans d'arribar a l'illa vàrem reservar un Bungalow a Tao Tong Villa sense saber ben bé on era (la bíblia lonelyplanet deia literalment que "es un lugar excelente, si se consigue llegar hasta él")
Jutjeu vosaltres mateixos.

No tenim gaires aventures per explicar perquè ens hem passat 3 dies llegint en una hamaca, nedant, dormint, menjant i tocant la guitarra. Relax total!!

Bé, avui tornant de l'illa ens hem estat una hora a la deriva. De cop i volta s'han parat els motors i ningú donava explicacions. Per sort tot ha quedat en una anecdota.
Avui es un dia de transfer: Pick-up, vaixell, furgoneta, avio, bus a Bkk, bus a l-aeroport, dormir en un banc a l'aeroport i facturar dema a les 6 del demati!. A les 7 del matí partim cap a Yangon (Myanmar).

A partir d'ara no sabem si podrem actualitzar el bloc. La guia diu que hotmail està prohibit i també hi ha problemes per connectar-se amb els blocs.
Així que, besades i ... ja veurem. Fins aviat!