dissabte, 25 de juliol del 2009

NYAUGSHWE

Com podeu veure no podem actualitzar el bloc i ho seguim fent a través del nostre super corresponsal Oriol des de Mallorca.
A Myanmar es impossible connectar-se al bloc, i molt menys enviar fotos. Ja costa feina trobar un lloc per connectar-se a internet. Quan el trobes, va super lent i a mes se'n va la llum i han d'endollar una alternadora. Tot un espectacle!!!!

Fa una setmana varem arribar a Kalaw després de 15 hores de bus. Es un poble tranquil de muntanya on varem estar passejant i voltant pel mercat.


Ara estem a Nyaungshwe, al llac Inle. Varem arribar aquí després de caminar 60 km des de kalaw. Varem fer un trekking de tres dies en el que vàrem poder veure (i viure) la vida rural de l'etnia Shan en primera persona. Durant el mati ens plovia a tope i havíem d’anar per camins plens de fang però a la tarda normalment ens feia sol i podíem disfrutar de l'espectacle de la gent que et trobes pel camí i dels impressionants paisatges. La primera nit vàrem dormir en una casa tradicional al mig del camp, i la segona vàrem dormir en un monestir de monjos budistes. Va ser cansat però va valer la pena.






Ahir varem estar voltant pel llac amb una barca i vàrem visitar les sorprenents ruines d'Indein.



Avui estem descansant a tope i passejant tranquil.lament pel poble amb bicicleta perquè demà ens esperen 9 hores de viatge. Hem llogat una petita furgoneta amb conductor i marxarem cap a Bagan on diuen que hi ha uns temples espectaculars.