diumenge, 21 de juny del 2009

PREPARATIUS

La Maria Antònia i jo marxem el dia 2 de juliol cap a Bangkok, Tailàndia. La nostra idea és passar uns 15 dies per Tailàndia i després aconseguir el visat per disfrutar dels 28 dies permesos d'estada a Myanmar, l'antiga Birmània.
Falten 10 dies per embarcar i ja estem de preparatius. A la llista hi tenim coses com: reservar l'hotel pels tres primers dies a Bangkok, comprar una funda per a la nova càmera de fotografiar o comprar taps per les orelles (ideals per viatjar pels trens orientals o per passar una nit a bangkok).
Esperem que l'experiència de l'any passat a Vietnam i Cambodja ens serveixi per afrontar totes les vivències que t'envolten en un viatge com el que estem preparant, i que ens ajudi a disfrutar del nou viatge.
Una de les coses noves d'aquest viatge serà la comunicació amb tots vosaltres. Hem creat aquest bloc perquè tots els que estigueu interessats en seguir les nostres fetes per terres asiàtiques pogueu comunicar-vos amb nosaltres. En el bloc intentarem relatar periòdicament el nostre viatge i anirem penjant fotos perquè vegeu la cara que fem i els escenaris que anirem visitant.