dissabte, 11 de juliol del 2009

CHIANG MAI, 250 WATS

Despres d-agafar el tren nocturn (15 hores sense aclucar ull! Els Tailandesos son uns grans roncadors i no apaguen els fluorescents en tota la nit) hem arribat a la ciutat de Chiang Mai.

Es una ciutat tranquil.la on passejar, veure la vida tailandesa passar i visitar molts, molts wats (temples).

El primer dia, nomes arribar varem cercar una guesthouse on caure morts per dormir una mica. Estem a SK House una pensio bastant gran pero molt maca, tota de fusta i amb les portes de les habitacions pintades amb escenes tipical thai. A la tarda, despres d-una bona sesta varem prendre contacte amb la ciutat i ens varem deixar perdre pels seus carrers. Al vespre ens varem fer el planning de la setmana que ve i varem anar a comprar uns bitllets d-avio (res de trens nocturns!) per volar cap al sud.

Ahir varem veure Chiang Mai damunt d-unes bicicletes, i varem visitar els temples mes emblematics de la ciutat. Al vespre varem anar a fer de turistes i a regatejar pel basar nocturn que cada dia es munta en una barriada de la ciutat.

Avui hem canviat de mitja de transport i ens hem atrevit a motoritzar-nos. Hem llogat una moto i hem pujat a Doi Suthep per visitar un wat que esta just a dalt de la muntanya. Amb la calor que feia hem disfrutat d-anar amb moto. Ara tocara anar al saturday night market a comprar fruita fresca.

Com veieu, per aqui van per l-esquerra, no es que ens hagim tornat bojos!



Dema agafem un vol cap a Phuket i el dilluns anirem cap al golf de Tailandia. Ens volem instal.lar a la petita illa de Ko Tao, llogar un bungalow a la platja per fer relax durant 3 dies.

Per cert, disfrutam de menjar!