dimecres, 8 de juliol del 2009

PARC NATURAL DE KHAO YAI

Els darrers 2 dies hem estat trescant pel parc natural de Khao Yai (Muntanya alta). Es el parc natural mes important de Tailandia. Varem tenir moltissima de sort amb el temps perque el dia que varem estar in the jungle va fer molt de sol pero poca calor.

El primer dia ens varem instal.lar a Pak Chong despres de dues hores i mitja de dosi de tren tailandes, ple de gent i de venedors que passen i passen i passen... i passen i passen tambe les olors del que venen, els seus crits, les seves trepitjades...

Just arribar varem contactar amb un guia que organitza tours pel parc i que tambe tenia allotjament. A la tarda el mes espectacular que varem veure era la sortida dels milions i milions de rates-pinyades d-una cova. Tarden 2 hores a sortir tots!
L-endema varem estar tot el dia fent d-exploradors del National Geographic:






Ens varen donar uns calcetins especials per les sangoneres. I tanta sort perque a la Maria Antonia la varen atacar! La sang mallorquina es de bona qualitat! Per sort no varen passar dels calcetins.
Avui hem passat per Bangkok i hem anat a recollir els nostres passaports a l-embaixada de Myanmar sota una super pluja (aixo si que era una pluja monzonica i no lo d-Ayutthaya!). Ja tenim el visat!!!
Aquest vespre agafem un tren nocturn cap a Chiang Mai, una ciutat del nord del pais.