dimarts, 11 d’agost del 2009

BANGKOK NEWS

Després de deixar Hsipaw i passar un dia de transfer a Mandalay vàrem agafar l'avió cap a Yangon. Teniem 5 o 6 dies per visitar Bago i altres pobles al voltant de la capital, pero en arribar a Yangon plovia molt i ens varen dir que feia dies que el temps no havia canviat i que era impossible fer el que teniem previst. El nostre plan B era passar uns dies a Ngapali Beach, a l'oest del país, però la platja també estava tancada pel mal temps.

6 dies tancats a Yangon era una bogeria així que dilluns vàrem agafar un vol cap a Bangkok.

Ara estem disfrutant dels ultims dies fent les ultimes visites turístiques (Bangkok es impressionant!) i compres (és el paradis de les gangues).

Teulades del Gran Palau

El Bangkok més modern del Siam Center: rascacels, cotxes cars i les vies de l'skytrain.

3 comentaris:

  1. Només desitjar-vos bona tornada cap a Mallorca i ja ens ho contareu i veurem més fotos encara que ja ens hem fet una idea del vostre super viatge. Ha estat molt bona idea això de fer un blog. Enhorabona pel viatge i ja ens veurem per la roqueta. Besades. Pep i Aina.

    ResponElimina
  2. Bé, d'aquí poquet ja tornau. Ja ens contareu, en viu i en directe, les vostres aventures. Bon viatge de tornada i benvinguts (passeu, passeu,...).
    Besades.

    Josep i M.Antònia

    ResponElimina
  3. OOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!

    MONJOS, BUDITAS, TEMPLES....
    UN MANTRA ,PLEASE!!!!!!! PER RECOMENÇAR
    AMB EL MATEIX HUMOR I AVENTURA DEL VIATJANT...

    UNA ABRAÇADA BEN FORTA DOLY

    ResponElimina